Salade met rucola, tomaat, serranoham en mozzarella
mei 10, 2013
rucola salade
cherrytomaten
bolletjes mozzarella
serranoham
sjalotje (versnipperd)
olijfolie
witte wijnazijn
1 koffielepel bieslook (bieslook)
enkele blaadjes verse basilicum (fijn gesneden)
1/2 koffielepel mosterd
Fleur de sel de Guérande
gemengde peper v/d molen
Doe 1/3 azijn en 2/3 olijfolie in een potje.
Voeg er de bieslook, basilicum, sjalotje en mosterd aan toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Garneer wat van de rucola, cherrytomaten, mozzarella en serranoham op een bord.
Giet er een beetje van de vinaigrette over.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok