• rucola salade
  • cherrytomaten
  • bolletjes mozzarella
  • serranoham
  • sjalotje (versnipperd)
  • olijfolie
  • witte wijnazijn
  • 1 koffielepel bieslook (bieslook)
  • enkele blaadjes verse basilicum (fijn gesneden)
  • 1/2 koffielepel mosterd
  • Fleur de sel de Guérande
  • gemengde peper v/d molen
  1. Doe 1/3 azijn en 2/3 olijfolie in een potje.
  2. Voeg er de bieslook, basilicum, sjalotje en mosterd aan toe.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Garneer wat van de rucola, cherrytomaten, mozzarella en serranoham op een bord.
  5. Giet er een beetje van de vinaigrette over.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!