Voor 2 personen:

  • 1/2 ijsbergsla in reepjes
  • 1 gele paprika in reepjes
  • 1 geraspte wortel
  • 1 tomaat in blokjes
  • 1 versnipperde sjalot
  • een goed handvol sojascheuten

Voor de saus:

  • 3 eetlepels koolzaadolie
  • 1 eetlepel donkere sojasaus
  • 1 koffielepel poedersuiker
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • het sap van een 1/2 citroen
  • peper en zout
  1. Meng voor de saus al de ingrediënten met een klopper.
  2. Meng de groenten in een kom en giet er vlak voor het serveren de saus over.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!