In oorsprong is de salade niçoise niet zo uitgebreid.

-1 salade
– paprika
– 2 vastkokende aardappelen
– 2 eieren
– 4 tomaten
– 1 blikje ansjovis
– olijven in look
– blikje tonijn in eigen nat
– kenia-boontjes
– wat kappertjes

Kook de aardappelen gaar in ongeveer 25 minuten (gaar maar niet plat), laat afkoelen, snij in blokjes. Kook de eitjes in 10 minuten hard en laat afkoelen in ijskoud water, pel ze, en snij ze met een eiersnijder in partjes. Kuis de kenia-boontjes en kook ze in 5 minuten gaar in kokend gezouten water, verfrissen onder koud stromend water.
Was en droog de salade ga er even door met een mes, maak de paprika schoon en snij in reepjes, Snij de tomaten in partjes. Laat de ansjovis uitlekken en doe dit eveneens met de tonijn.
Neem een bord en schik hier alles op, begin met de salade. Serveer met een dressing.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!