Recept uit het boek Mexicaans! Het kookboek.

Salsa van verse tomaten

  • 4 rijpe pruimtomaten
  • 1 rode ui (versnipperd)
  • 1 pikant pepertje
  • 1 eetlepel korianderblad (grof gehakt)
  • 1 koffielepel olijfolie
  • sap van 1 limoen
  • 1 koffielepel suiker
  • ¾ koffielepel zout
  1. Snijd de tomaten in vier en verwijder het binnenste (anders wordt de salsa te waterig).
  2. Roer er het limoensap, peper, olijfolie, suiker en zout onder.
  3. Laat minstens 20 minuten trekken in de koelkast.
  4. Serveer bij tortillachips of geroosterde kip of vlees.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!