Deze zomer, op weg naar Saint-Nicolas-du-Pélem, een tussenstop gemaakt in Saint-Malo. Ik herinner me het stadje als een oude ommuurde vesting, gelegen aan een kleine haven. Het weer was er schitterend. We aten er crêpes met streekbier en kochten 3 potjes “Sardinade aux Tomates & Câpres”. Op de website Conserverie La Belle-Iloise kan je enkele recepten terugvinden. De sardinade is heerlijk op een toastje als aperitief. De winkels van de conserverie liggen verspreid in Frankrijk en zijn steeds in een kuststad terug te vinden. In mei 2012 opende eveneens een winkel in Nieuwpoort. Dit is de eerste winkel in België, gespecialiseerd in conserven van tonijn, makreel en sardines.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!