Voor 4 personen:

  • 1 kg scampi’s
  • 2 ajuinen (versnipperd)
  • 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
  • 1 lente-uitje (in ringetjes)
  • 2 eetlepels maïszetmeel
  • ¼ koffielepel lookpoeder
  • zout
  • witte peper
  • zwarte peper v/d molen
  • goede boter
  1. Pel en kuis de scampi’s.
  2. Meng er lookpoeder, zout naar smaak en een snuifje witte peper onder.
  3. Meng er het maïszetmeel onder.
  4. Doe een klontje boter in een pan of wok.
  5. Voeg de ajuin en look toe en roerbak juist gaar zonder kleuren.
  6. Kruid met zwarte peper v/d molen en zout.
  7. Frituur de scampi’s in 1 minuut op 160°C.
  8. Meng de gefrituurde scampi’s onder de ajuin.
  9. Strooi er ringetjes lente-ui over.
  10. Serveer met rijst!
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!