Meersmaak heeft al een aantal keer de mogelijkheid gehad maaltijdboxen te testen. Zo mogen we ook aan de slag met de maaltijdbox, Simply You Box, van Carrefour. Verse en kwalitatieve seizoensgebonden ingrediënten, bij voorkeur van Belgische oorsprong, zijn de insteek.

Carrefour is de eerste retailer die deze dienst aanbiedt. Gezien de mogelijkheid om de box bij 85 winkels op te halen, is er zeker ook een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Concept Simply You Box

Wekelijks kan je een keuze maken uit 9 recepten (klassieke, familievriendelijke of vegetarische gerechten) die je online kan bestellen via: www.simplyyoubox.be.

De maaltijden zijn eenvoudig en binnen de 30 minuten te bereiden en bestaan uit verse, gezonde, seizoensgebonden en geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen. Prijs voor een maaltijdbox voor 4 personen is € 60,00. Bestel je een box voor 2 personen is de prijs € 40,00. Een abonnement nemen is niet nodig. Beslis wekelijks of je een bestelling plaatst. Sommelier van het jaar 2015/2016, Benoît Couderé, suggereert bij elk gerecht een passende wijn.

Hoe bestellen?

Kies 3 recepten uit de 9 recepten die elke week online staan. Geef aan of je porties wil voor 2 of 4 personen. Haal je simply you box op aan het gekozen Carrefour drive afhaalpunt. Bereid je recepten met behulp van de tweetalige receptfiches uit je box en met behulp van de interactieve video’s op de site. Bestel ten laatste woensdag om middernacht voor de levering van de volgende maandag. Afhalen kan ’s maandags tussen 11u en 19u45. Thuis leveren is nog niet mogelijk maar Carrefour bekijkt de mogelijkheden voor de toekomst. Je kan bestellingen invoeren voor de volgende 4 weken. Combineer de bestelling gerust met andere bestellingen van je winkel en haal samen af.

Hier kan je bv. de gerechten voor de komende weken vinden.

Onze ervaring met de Simlpy You Box

Wij bestellen de maaltijdbox voor de week van 10 april 2017 voor 4 personen. Dat komt ons mooi uit omdat we de week voordien op skivakantie waren en in het weekend geen tijd vinden om boodschappen te doen. Op maandag na het werk rij ik naar mijn afhaalpunt waar ik meteen ook mijn andere kleinere boodschappen voor die week doe. Ik vind het al een hele geruststelling dat ik me al geen zorgen moet maken over het menu van die week.

De ingrediënten zijn mooi per dag in 3 kleinere boxen verdeeld. De 3 boxen passen perfect in onze koelkast. Ik hoef er per dag maar één box uit te halen en aan de slag te gaan. De receptfiche is tweetalig opgemaakt en geeft een goed overzicht van de stappen en kooktijd voor de bereiding. De website belooft recepten aan te reiken die slechts maximaal 30 minuten in beslag nemen en dat klopt ook. De bereiding is eenvoudig te volgen en wijst zichzelf uit. De gerechten zijn dus makkelijk en snel te bereiden en dat is een absolute meerwaarde. Het feit dat de box verse ingrediënten aanreikt is nog een bijkomende plus. De menu’s zijn gevarieerd en origineel.

Wij koken de volgende menu’s:

Linguine met spek, room en erwtjes (kindvriendelijk), gehaktballetjes in mosterdsaus met frisse koolsalade en peterselieaardappelen (kindvriendelijk) en licht gebakken zalmfilet met broccolipuree (vis).

Wil je deze maaltijdboxen zelf bestellen?

Dat kan nog tot eind mei 2017 met de volgende kortingscode: MEERSMKSYB.  Je krijgt € 10,00 korting bij een bestelling van min. € 40,00.

Simlpy You Box

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!