De perfecte frisdrank in één klik met de nieuwe SodaStream capsules

Genieten van zelfgemaakte frisdrank doe je voortaan in één klik. SodaStream introduceert immers de SodaStream Caps. Doordat ze de ideale dosis bevatten voor 1 liter, bereidt de consument dankzij de capsules de lekkerste frisdrank.

SodaStream, producent en verdeler van toestellen om thuis koolzuurhoudende dranken te maken, kondigt de lancering aan van SodaStream Caps in België. SodaStream Caps zijn capsules voor eenmalig gebruik die de ideale dosis sodamix bevatten om 1 liter frisdrank te maken. Compact, gebruiksvriendelijk en gemaakt van 100% recycleerbare materialen zijn deze speciaal voor SodaStream ontwikkelde capsules een baanbrekende vernieuwing in het segment van de doe-het-zelf bruisdranken. “SodaStream is dé manier van de 21ste eeuw om thuis van bruisende dranken te genieten,” zegt Daniel Birnbaum, CEO van SodaStream. “Van kraantjeswater thuis koolzuurhoudende dranken maken, is beter voor de consument en het milieu. Dankzij de SodaStream Caps is het gemakkelijker en leuker dan ooit om frisdranken te maken. Sleuren met flessen frisdrank uit de supermarkt, is voor de SodaStream klant voltooid verleden tijd.”

“De capsules zijn ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de SodaStream toestellen.  Ze zijn eenvoudig in gebruik: gebruikers plaatsen simpelweg een capsule op de SodaStream fles waarmee ze van kraantjeswater bruiswater hebben gemaakt. Vervolgens klikken ze de capsule erop zodat de perfecte dosis siroop zich met het bruiswater vermengt. Elke keer opnieuw verkrijgen ze dezelfde, perfecte smaak van hun favoriete frisdrank.“  De SodaStream Caps zijn te koop vanaf juli 2014 via www.sodastream.be en in de betere retail- en elektrozaken. SodaStream Caps worden verkocht in verpakkingen van acht stuks.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!