De voorbije dagen hebben we al een voorproefje van de lente gehad en dat deed deugd! Vooral omdat we weer konden genieten van het terras en de zalige rust van de tuin. Met een heerlijk drankje erbij is dat helemaal gewéldig! Dat drankje maken we in een handomdraai zelf met de SodaStream Spirit White.

Wat is SodaStream?

SodaStream wil een verschil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Met een SodaStreamtoestel wordt kraanwater in een handomdraai bruisend water. Dat is lekker, makkelijk én duurzaam! SodaStream is actief in 46 landen en wereldwijd marktleider in homemade bruiswater. SodaStream houdt zich daarbij aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit, ontwerp en productie. SodaStreamtoestellen hebben een navulbare koolzuurcilinder, die de prik direct in een met water gevulde speciale SodaStreamfles spuit. Eén fles vervangt maar liefst 2800 pet-flessen.

SodaStream Spirit white

Wij maken ons bruiswater met de SodaStream Spirit White. Wat maakt dit toestel zo bijzonder?

  • modern design, fris wit
  • snel en makkelijk te gebruiken of mee te nemen
  • jij bepaalt: met de drukknop kies je de hoeveelheid bruis, als je wilt voeg je een smaak toe
  • heeft een snap–lock systeem voor het gemakkelijk plaatsen van de fles
  • wanneer de cilinder leeg is kun je deze omruilen voor een volle sodastream koolzuurcilinder

Bij aankoop van de Spirit White ontvang je het volgende:

  • 1 wit SodaStream spirit–bruiswatertoestel
  • 1 herbruikbare 1l fles met witte dop
  • 1 SodaStream koolzuurcilinder, goed voor maximaal 60 liter bruisend water

De prijs is momenteel bij diverse websites € 55,00.

Wat bij een lege cilinder?

Neem je lege koolzuurcilinder mee naar het dichtstbijzijnde SodaStream omruilpunt. Aan de balie of aan de kassa ruil je deze om voor een nieuwe cilinder tegen de betaling voor het koolzuurgas € 12,99. Ook online kan je cilinders aanschaffen.

Ietsje meer?

Je kan SodaStream-smaakjes of fruit drops toevoegen. Wat dacht je van een verfrissende lemon lime, of fruitige rasperry drops? Makkelijk en bovendien duurzaam, want je spaart een heleboel plastic wegwerpflessen uit! Mag het iets pittiger? Met SodaStream maak je niet alleen in enkele seconden je eigen bruiswater of frisdrank, je brouwt ook makkelijk je eigen (alcoholvrije) cocktails voor jouw bruisende feestjes! Op sodastream.be/recepten vind je inspiratie voor sprankelende cocktails en mocktails. Heb je deze al geprobeerd?

Tropicola

Ingrediënten: 30ml witte rum; 15ml sodastream cola; 15ml limoensap; vanillestokjes; fijn geraspte gember; sodastream-bruiswater. Voeg in een shaker alle ingrediënten toe (behalve het bruiswater) en shake krachtig. Filter twee keer door een fijne zeef in een whiskyglas gevuld met ijs, en vul met sodastream-bruiswater. Garneer met citroen en gember.

Sunny & share

Ingrediënten: 150ml sodastream pink grapefruit; 1 fles roséwijn; 1 fles droge prosecco; 1 verse citroen (in schijfjes); 1 keine roze pompelmoes (in schijfjes); 30g eetbare bloemen; 10 takjes verse tijm; sodastream-bruiswater. Giet sodastream pink grapefruit en roséwijn in een kom. Roer voorzichtig en voeg prosecco toe. Werk af met sodastream-bruiswater. Garneer met citroen, pompelmoes, eetbare bloemen en tijm.

Vergeet je My only bottle niet

De onmisbare metgezel bij jouw wandel- en fietstochtjes deze lente! My only bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles voor onderweg waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Dankzij de handige draagkoord kan je het overal mee naartoe nemen. My only bottle is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Meer informatie

SodaStream

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!