Lekkere feestsoep!

    • 300 g mengeling van bospaddestoelen
    • 1 sjalotje (versnipperd)
    • 1,5 l bouillon (kip)
    • 1 dl room
    • snuifje tijm
    • peper en zout
    • olijfolie
    1. Kuis de paddestoelen.
    2. Houd wat paddestoelen opzij als garnituur. 
    3. Doe de paddestoelen, sjalot, tijm en bouillon in een pot.
    4. Laat een 15-tal minuten zachtjes koken.
    5. Mix de soep.
    6. Breng op smaak met peper en zout.
    7. Meng er room door.
    8. Snijd de paddestoelen (als garnituur) in stukjes. 
    9. Doe een beetje olijfolie in een pan en bak de paddestoelen heel even op.
    10. Kruid ze met peper en zout.
    11. Voeg vlak voor het serveren toe aan de soep. 

    Tip: Je kan eventueel 1,5 l water nemen met 2 bouillonblokjes (kip).

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!