Spaghetti met gehaktballetjes tomatensaus

Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

  • 500 g gehakt
  • 1 ei
  • 20 g paneermeel
  • ¼ koffielepel paprikapoeder
  • zout en peper
  • 1 ei
  • 1 versnipperde ajuin
  • 500 g tomatenpassata
  • 1 eetlepel HP saus of een scheutje worcestersaus
  • enkele druppeltjes Tabasco chipotle of gewone tabasco
  • ¼ koffielepel gedroogde oregano
  • ¼ koffielepel suiker
  • olijfolie
  • 300 g spaghetti
  • vers geraspte parmezaan
  1. Meng het ei, paneermeel, paprikapoeder en peper en zout onder het gehakt.
  2. Vorm balletjes van ca. 25 g per stuk.
  3. Doe een scheutje van de olie in een pan en bak de balletjes goudbruin.
  4. Voeg er de ajuin bij en laat 5 minuten meebakken.
  5. Voeg er de tomatenpassata, HP saus, tabasco, oregano en suiker toe.
  6. Laat 15 minuten zachtjes pruttelen.
  7. Breng de saus op smaak met zout.
  8. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  9. Serveer de spaghetti met de tomatensaus en parmezaan.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!