Meng het ei, paneermeel, paprikapoeder en peper en zout onder het gehakt.
Vorm balletjes van ca. 25 g per stuk.
Doe een scheutje van de olie in een pan en bak de balletjes goudbruin.
Voeg er de ajuin bij en laat 5 minuten meebakken.
Voeg er de tomatenpassata, HP saus, tabasco, oregano en suiker toe.
Laat 15 minuten zachtjes pruttelen.
Breng de saus op smaak met zout.
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Serveer de spaghetti met de tomatensaus en parmezaan.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok