Voor 4 personen:

  • 450 g spaghetti
  • 6 teentjes look
  • 6 eetlepels olijfolie
  • peper van de molen
  • zout
  • vers geraspte parmezaan
  • 2 eetlepels gehakte bladpeterselie 
  1. Pel de look en snij in fijne schijfjes.
  2. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Doe olijfolie en look in een pan.
  4. Laat de look op een matig vuur in ca.10 minuten lichtbruin bakken.
  5. Look mag zeker niet te donker worden. Dit geeft een bittere smaak! 
  6. Doe 80 ml van het kookvocht van de spaghetti bij de look en olijfolie. 
  7. Giet de spaghetti af in een vergiet.
  8. Meng de spaghetti onder de look en olijfolie. 
  9. Breng op smaak met zout en peper.
  10. Meng er de bladpeterselie onder.
  11. Serveer met parmezaan
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!