Doe de olijfolie in een pot en voeg het anjovisje en de kappertjes toe.
Laat even bakken zodat het ansjovisje grotendeels is opgenomen in de olie (druk er een beetje op).
Voeg look toe.
Voeg chilivlokken toe (naar smaak).
Giet er de wijn bij en laat voor 3/4 inkoken.
Voeg het blik gepelde tomaten toe en kruid met zout.
Laat 10 minuten zachtjes pruttelen onder deksel.
Kook ondertussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Voeg tonijn toe aan de saus en breek in stukjes.
Giet de pasta af en meng er de saus onder.
Schik de pasta in een diep bord.
Bestrooi met peterselie en geraspte parmezaan.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok