• 1 niet al te grote spitskool
  • 1/2 rode paprika
  • 20 g rozijnen
  • 2 lente-uitjes
  • 1/2 appel
  • 4 eetlepels witte wijnazijn
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 1/2 koffielepel suiker
  • zout en peper
  1. Week de rozijnen, doe ze in een potje en zet onder met water.
  2. Was de kool, verwijder de minder mooie bladeren, snijd hem middendoor en snijd de stronk eruit.
  3. Snijd in dunne reepjes, gebruik eventueel een goede rasp of mandoline.
  4. Snijd de paprika middendoor, verwijder de zaadlijsten en zaadjes, spoel onder water, snijd in blokjes.
  5. Snijd de lente-uitjes zeer fijn.
  6. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
  7. Haal de rozijnen uit het water en doe ze met de groenten in een ruime kom.
  8. Meng er azijn, olie en suiker onder.
  9. Breng op smaak met peper en zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!