Spitskoolsalade met appel, paprika, rozijntjes en lente-uitjes
dec 1, 2011
1 niet al te grote spitskool
1/2 rode paprika
20 g rozijnen
2 lente-uitjes
1/2 appel
4 eetlepels witte wijnazijn
2 eetlepels arachideolie
1/2 koffielepel suiker
zout en peper
Week de rozijnen, doe ze in een potje en zet onder met water.
Was de kool, verwijder de minder mooie bladeren, snijd hem middendoor en snijd de stronk eruit.
Snijd in dunne reepjes, gebruik eventueel een goede rasp of mandoline.
Snijd de paprika middendoor, verwijder de zaadlijsten en zaadjes, spoel onder water, snijd in blokjes.
Snijd de lente-uitjes zeer fijn.
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
Haal de rozijnen uit het water en doe ze met de groenten in een ruime kom.
Meng er azijn, olie en suiker onder.
Breng op smaak met peper en zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok