Sprite Mint Touch

Sprite Mint Touch

Sprite, krijgt er medio maart een nieuwe variant bij. Met de zomer in zicht zorgt Sprite Mint Touch voor een extra verfrissende smaak dankzij natuurlijk muntextract. Net als Sprite regular bevat Sprite Mint Touch zoetstoffen van natuurlijke oorsprong uit stevia.

Sprite zit nog altijd stevig in het zadel als leider in het segment van de ‘lemon-lime’ frisdranken.

 

Sprite is al decennia synoniem voor ‘refreshment’. De frisdrank heeft een schare trouwe fans, maar ook zij willen vandaag meer variatie. Met munt kiezen we voor een trendy, maar gesofisticeerd accent aan de vertrouwde Sprite smaak, dat voor een extra verfrissend effect zorgt. De nieuwe variant bevat bovendien alleen natuurlijke aroma’s, zonder toegevoegde bewaarmiddelen.Céline Van den Rijn, Marketing Directeur Belux voor Coca-Cola

Met Sprite Mint Touch breidt Coca-Cola zijn aanbod van frisdranken met minder calorieën verder uit, want Sprite Mint Touch bevat naast suiker, zoetstoffen van natuurlijke oorsprong uit stevia. Ook Sprite Zero blijft gewoon bestaan. 45% van het totale verkoopvolume van Coca-Cola in België bestaat nu al uit dranken (water inbegrepen) zonder suiker en calorieën.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!