Voor 3 à 4 personen:

  • 400 g filet americain
  • 1 sjalot (versnipperd)
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • 1 koffielepel kappertjes
  • 4 augurkjes (versnipperd)
  • 2 à 3 eetlepels mayonaise
  • 2 koffielepels zachte mosterd
  • worcestersaus (naar smaak)
  • enkele druppeltjes Tabasco
  • zout
  1. Doe al de ingrediënten in een kom.
  2. Breng goed op smaak met zout.
  3. Meng alles door elkaar.

Lekker met verse frietjes.
Toch liever de klassieke steak tartare? Neem hier een kijkje!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!