’t Complimentje van Mora

Mora zorgt ervoor dat het elke dag “complimentendag” is

Complimenten geven en nemen, worden we daar niet allemaal blij van? Mora vindt dat het élke dag een mooi moment is voor het geven van een compliment en introduceert vandaag, op Nationale Complimentendag, ’t Complimentje. Een krokant ‘duimpje omhoog’ waar een scherp of verleidelijk compliment in verborgen zit. Volgens Mora verdient tenslotte iedereen een complimentje.

“Je ziet eruit om op te eten!”

Nationale Complimentendag of niet, met ’t Complimentje deel je elke dag een smaakvol complimentje uit. Een zachte en malse opsteker, waar het humeur van jezelf en de ander positief van opkikkert. ’t Complimentje is gevuld met vers kalkoen- en kippenvlees en heeft een frisse en hartige kruiding. Nadat de krokante snack is opgeknabbeld, wordt het compliment op het stokje zichtbaar. Er zijn zes verschillende scherpe en verleidelijke teksten om te ontdekken, denk aan I’d like to bite you en You’re my flavourite. De liefste complimentjes gaan tenslotte door de maag.

Een ode aan de favoriete friturist

’t Complimentje van Mora is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in een van de 5.000 frituren die België rijk is. Ook de frituristen, die altijd het beste én lekkerste van zichzelf geven, verdienen een extra compliment. Mora roept snackliefhebbers daarom op om hun favoriete friturist eens in het zonnetje te zetten en ze een complimentje te geven op Facebook met #hetcomplimentje. Daarmee maken ze dan meteen kans op een jaar lang complimentjes bij hun favoriete friturist.

Ook Mora deelt duizenden online complimenten uit op Facebook tijdens Complimentendag, dus houd Facebook in de gaten!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!