Voor 3 personen

  • 1 rol kruimeldeeg
  • 80 g bayonne ham
  • 2 aardappelen
  • 100 g Munsterkaas
  • 3 eieren
  • 25 cl room
  • 1 ajuin
  • peper v/d molen
  • zout
  1. Schil de aardappelen en kook ze juist gaar, giet ze af en laat ze afkoelen.
  2. Snijd de ham in reepjes, de ajuin in ringen.
  3. Verwijder de korst van de Munster kaas en snijd in stukjes.
  4. Klop de eieren los met de room en kruid met peper en zout.
  5. Schik het deeg in een taartvorm met bakpapier.
  6. Snijd de aardappelen in schijfjes en schik ze op de bodem van de taart.
  7. Verdeel er de ham en de ajuin over, giet er het roommengsel over en schik er de kaas op.
  8. Bak taart in een voorverwarmde oven van 180°C in ca. 35 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!