Thalys bestaat 20 jaar

 

Thalys bestaat 20 jaar – Wedstrijd

Thalys bestaat 20 jaar en nodigt in maart alle patisserieliefhebbers uit om een verjaardagscake (een individuele portie) te maken en om het recept te delen op Thalys cake contest.

De wedstrijd werd begin maart gelanceerd en de eerste ronde loopt volgende week dinsdag 22 maart af. Schrijf je dus snel hier Thalys cake contest in.

Er zullen vijf mensen deelnemen aan de finale, die plaatsvindt in Brussel op 30 april, in aanwezigheid van drie grote Belgische en Franse chefs-patissiers: Raphael Giot, ontwerper van “Haute Couture”-gebak), Yann Couvreur, patissier, en Pierre Marcolini, de beroemde chocolatier en oprichter van het huis Pierre Marcolini.

De grote winnaar zal zijn of haar dessert wekenlang aan boord van alle Thalys-treinen terug vinden! Daarnaast ontvangt de winnaar (net als finalisten nummers 2 en 3) twee tickets voor « Dinner in the Sky », een onvergetelijke culinaire ervaring in het Brusselse luchtruim met 10 Belgische sterrenchefs, inclusief een hotelovernachting in Brussel. Daarbovenop ontvangt hij een heen-en-terugreis in Comfort 1 naar een Thalys-bestemming naar keuze(*).

Meer informatie

Schrijf hier in!

Wedstrijdreglement

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!