Al sinds mijn eerste kennismaking met bieren, ben ik een fervent aanhanger van een Palm. Thuis Palm drinken deed ik zelden.
Een juist bierglas vind ik essentieel en daar ontbrak het me thuis aan.
Tot ik dit weekend een doos Dobbel Palm met 8 flesjes én Palmglas kocht.
Palm en bij uitbreiding Dobbel Palm (feestbier dat vanaf half november voor de feestdagen in de rekken ligt) is mijn lievelingsbier. Dobbel palm is een smaakvol bier, iets ‘zwaarder’ en een uitstekende begeleider van echt Belgische kost. Ik dronk het als aperitief. Tegenwoordig zijn de abdijbieren aan een opmars bezig. Voor mij blijft Palm N° 1.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!