Voor 4 personen:
- 500 g aardbeien
- 2 zakjes (8 gr/stuk) vanillesuiker
- 2 eetlepels suiker
- 350 g mascarpone
- 2 dozen lange vingers
- 1 kopje koude koffie
- Mix voor de coulis 250 g aardbeien, 2 eetlepels suiker en een zakje vanillesuiker.
- Meng met een klopper 100 ml van de aardbeiencoulis (de rest gebruik je als garnituur), 1 eetlepel suiker en 1 zakje vanillesuiker onder de mascarpone.
- Schik de lange vingers in een schotel. Giet op elke lange vinger een eetlepeltje koffie.
- Verdeel er een deel van de mascarpone over.
- Herhaal dit nog eens twee keer.
- Dek de schotel af en laat minstens 3 uur in de koelkast staan.
- Steek er rondjes uit met een uitsteekvorm.
- Giet er wat van de aardbeiencoulis over en garneer met aardbeien.