Vandaag Valentijn! Ik herinner me nog de periode dat ik met kaartjes, knuffels en rozen in de weer was.
Nu ook maar dan eerder om de kinderen een fijne Valentijn te wensen. Beide hebben een reep chocolade van ’me to you bears’ gekregen bij het ontbijt, gekocht bij de plaatselijke bakker.

Mijn dochter van 6 vroeg prompt of ik geen kaart had voor haar lief van het eerste leerjaar. Natuurlijk had ik dat nog ergens liggen. Zij dolgelukkig met haar kaart naar school…
Ondertussen doen we niet veel meer aan Valentijn. Er wordt gekookt en dan komt ‘soms’ de hartvormige pyrexschotel boven en that’s it! Of toch niet?
Vorige week kocht ik immers een lat Toblerone ’to my love’ en gaf het aan mijn liefste. Die smikkelde de 400gr chocolade alleen op maar het is het gebaar dat telt. Niet?
Op de verpakking van Toblerone staat een afbeelding van de Matterhorn, dewelke ik trouwens een 3-tal weken geleden in de verte live kon aanschouwen vanop de skipiste in Valmorel. Memorabel moment!
Toen ik deze ochtend Facebook even opende, vond ik een liedje op mijn prikbord, gepost door mijn allerliefste. Als kers op de taart zou ik vanavond toch graag chocoloademousse krijgen als dessert?! 
En dat allemaal in ogenschouw genomen, kan ik me geen betere Valentijn wensen!
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!