Toast uit Italië


Ingrediënten

  • 4 sneetjes sneetjes wit brood
  • 200 gr champignons
  • 25 gr boter
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • 4 sneetjes mortadella
  • 2 tomaten
  • Goudse belegen kaas
  • lookpasta

Bereiding

  1. Smelt de boter in een steelpannetje en voeg lookpasta toe (1 cm).
  2. Stoof hier de champignons in en kruid met peper van de molen en zout. Rooster lichtjes de sneetjes brood aan beide kanten.
  3. Smeer ze met boter en beleg ze met de mortadella.
  4. Leg hier de in schijfjes gesneden tomaat op en de champignons.
  5. Dek af met een plakje kaas.
  6. Leg ze onder een hete grill tot de kaas gesmolten is en leg ze op een bord. Bestrooi ze met de peterselie.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!