Tomatensalade


 Ingrediënten

  • 1 tomaat per persoon
  • rode wijn azijn
  • verse basilicum (met de hand scheuren)
  • olijfolie
  • peper

Bereiding

  1. Snij de tomaatjes naar believen en versnipper de ajuin of het sjalotje.
  2. Doe dit alles in een kom.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Voeg een scheut olie en wijnazijn bij en meng dit alles.
  5. Strooi er de basilicum over en meng nog eens. 

TIP 
Maak je tomatensalade (als het mogelijk is) een aantal uur op voorhand, dit maakt de salade smakelijker.

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!