Voor 3 personen

  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400g)
  • 300 g gehakt
  • 300 g tortiglioni
  • 1 eitje
  • 1/2 teentje look zeer fijngesneden
  • paar druppeltjes Tabasco
  • 1 koffielepel worcestersaus
  • bloem
  • 1 ajuin in plakes
  • 1 wortel in blokjes
  • 1 stengel selder in stukjes
  • snuifje gedroogde rozemarijn
  • 30 g versgeraspte parmezaan
  • 4 blaadjes basilicum fijngesneden
  • peper v/d molen en zout
  1. Meng het gehakt in een kom met tabasco, worcestersaus, basilicum, eitje, knoflook en een draai van de pepermolen.
  2. Draai er klein balletjes van.
  3. Doe een scheutje olijfolie in een pan en stoof de ajuin, wortel, selder een 5 tal minuten, kruid met een snuifje rozemarijn.
  4. Doe er gehaktballetjes bij en bak ze goudbruin.
  5. Voeg de gepelde tomaten toe, kruid met zout.
  6. Dek af en laat 30 minuten op een niet te hoog vuur zachtjes pruttelen. Roer af en toe om.
  7. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking en giet af.
  8. Meng de pasta onder de saus en warm nog even goed door.
  9. Serveer met de vers geraspte parmezaan.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!