Ingrediënten

  • 100 g doperwtjes (diepvries)
  • 100 g gerookte zalm
  • 1 g bouillonblokje (vis)
  • peper v/d molen
  • 1 g gedroogde dille
  • 200 ml room
  • 1 klein ajuintje
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Breng een potje met licht gezouten water aan de kook.
  2. Voeg de erwten toe en kook een 3-tal minuten.
  3. Giet de erwten af in een vergiet en verfris onder koud stromend water.
  4. Schil en versnipper het ajuintje.
  5. Snijd de zalm in reepjes.
  6. Bak de versnipperde ajuin in wat olijfolie glazig (zonder kleuren).
  7. Voeg de room, zalm en doperwtjes toe.
  8. Verkruimel de visbouillon erover.
  9. Kruid met dille en peper v/d molen.
  10. Laat heel even opkoken.
  11. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  12. Giet de pasta af in een vergiet en doe onmiddellijk terug in dezelfde kookpot.
  13. Voeg de saus toe en roer voorzichtig onder de pasta.
  14. Serveer in een diep warm bord.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!