Voor 2 à 3 personen:

  • 250 g pasta tricolore
  • 100 ml room
  • 80 g vers geraspte parmezaanse kaas
  • snuifje provençaalse kruiden
  • 2x geel van ei
  • 1 kleine ajuin (versnipperd)
  • peper v/d molen 
  • zout
  • olijfolie
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de ajuin en het spek knapperig in een scheutje olijfolie.
  3. Klop de eieren los met de room en voeg de parmezaan toe.
  4. Kruid met peper, zout en een snuifje provençaalse kruiden.
  5. Giet de pasta af. 
  6. Doe de pasta terug in de pot, meng de ajuin en het spek eronder.
  7. Giet er het roommengsel onder en warm nog even door zonder koken.

TIP: Koop een blokje parmezaan en rasp hem zelf…zoveel lekkerder!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!