Geen goesting om al die kruiden in huis te halen, met wat pita kruiden lukt het evengoed.

Voor 2 a 3 personen

  • 1 kipfilet
  • 1 tomaat
  • Turks brood
  • 3/4 komkommer
  • 1/2 ajuin
  • komijn, kaneel, kerrie, gember, nootmuskaat, witte peper, chilipoeder, koriander en zout.
  • look
  • olijfolie

  1. Snijd de kip in kleine blokjes
  2. Pel de look en snijd fijn.
  3. Plet het korianderzaad, ga even met je mes door de komijn.
  4. Kruid nu de kip naar smaak met bovengenoemde kruiden, meng er 1 eetlepel olijfolie en de look door.
  5. Laat een uurtje marineren.
  6. Doe een scheut olijfolie in een pan doe de kip erin en bak krokant.
  7. Vul een stuk Turks brood met wat tomaat, ajuin, komkommer en de kip

Serveer er looksaus bij

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!