Van zodra ik een reisje op het oog heb, check ik doorgaans de website Kortingscode.be. Hier zijn diverse spelers op de reismarkt die kortingscodes aanbieden. Denk bv. aan Tui, Centerparcs, Landal,… Ook voor daguitstappen is het de moeite deze website eens na te kijken. Deze website verzamelt de kortingscodes die in België de ronde doen op 1 website. Zelf bespaart het je de moeite het internet af te schuimen naar de meest voordelige vakantie. Zo boekten we al last minute bij Landal. Niets zo eenvoudig!

Hoe doe je dat?

  1. Surf naar kortingscode.be
2. Ga naar ‘alle webshops’
3. Zoek op alfabet naar je bestemming (bv. Landal)
4. Klik voor de kortingen
5. Meestal volstaat het om je mailadres door te geven om zo de meest voordelige kortingen in je mailbox te ontvangen.
6. Boek je vakantie en geniet!

Enkele nuttige tips

  • Check vooraf de voorwaarden van je kortingscode. Soms is de korting enkel geldig tijdens een bepaalde periode of slechts geldig voor een bepaald artikel.
  • De kortingscode geef je in bij de afrekening van je aankoop.
  • De kortingscodes gelden niet enkel voor reisbestemmingen of daguitstappen maar gelden ook voor aankoop van kleding, schoenen, make-up, ….
  • Vaak kan je de kortingscode combineren met de reeds bestaande kortingen die je op de website van het artikel kan terugvinden.

Wie zijn de makers achter de website?

De maker achter de website is een jonge Belgische startup uit Kortrijk waarbij experts ervoor zorgen dat dagelijks nieuwe kortingscodes online beschikbaar zijn. Zo kan je goedkoper online shoppen of reizen plannen! Goed toch?

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!