1/4 stukje pikante groene peper in fijne stukjes (zaadlijsten en zaadjes verwijderen)
peper en zout
arachideolie
bieslook
Voor de saus:
3 eetlepels oestersaus
2 eetlepels zwarte bonensaus
2 eetlepels lichte sojasaus
snuifje gemberpoeder
1 versnipperd teentje look
klein scheutje geroosterde sesamolie
Kook de gele noedels zoals aangeven op de verpakking.
Verfris ze onder koud stromend water en meng er wat arachideolie onder.
Meng al de ingrediënten voor de saus.
Doe een scheutje arachideolie in een pan of wok en kleur het vlees even aan.
Kruid met peper en zout en hou het even apart.
Roerbak de groenten een 3-tal minuten in dezelfde pan of wok.
Voeg de saus en het vlees toe en laat even pruttelen.
Meng er de noedels onder en laat goed heet worden.
Bestrooi met wat versnipperde bieslook.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok