Villa Belvedere Beveren

We appreciëren de Italiaanse keuken enorm en kunnen echt genieten van een verse pizza of een pasta à la minute. In onze regio is het geen sinecure om een Italiaans restaurant te vinden dat dagverse pizza’s klaarmaakt en dat bovendien op een houtoven doet. We eten onze pizza ook graag gevuld maar met een krokante bodem. Ik weet het, we zijn niet makkelijk met onze ‘eisen’, maar er is één adres waar we steeds met veel plezier naar terugkomen: Villa Belvedere in Beveren. Italiaanse topkeuken in het Waasland!

Villa Belvedere

Zoals de naam het aangeeft, is het restaurant in een villa ondergebracht. Villa Belverdere heeft een restaurant binnen en een grote tuin met terras waar in de zomer ook buiten gegeten wordt. Villa Belverdere is een familiebedrijf, met oorsprong in Sardinië, waar échte Italianen de plak zwaaien. We komen er al jaren en voelen er ons met vakantie, zeker als de zon schijnt en dineren op het grote terras kan. Villa Belvedere is trotse bezitter van het “Ospitalita Italiana” kwaliteitslabel. Uitgereikt door de Italiaanse Kamer van Koophandel voor de échte Italiaanse beleving. Slechts enkele restaurants in België mochten dit ambassadeurslabel in ontvangst nemen. Villa Belvedere verkreeg het exclusief voor het Waasland.

Gevarieerd menu met vis, vlees, pasta en pizza

In Villa Belvedere kan u kennis maken met een uitgebreide kaart en talrijke menu’s. Alles wordt dagvers door eigen Italiaanse koks bereid. De kaart heeft voor ieder wat wils gaande van huisgemaakte pasta, vis-en vleesgerechten tot talrijke pizza’s bereid in de authentieke houtoven. Ook aan de kinderen is gedacht met specifieke kindergerechten en kinderpizza’s. De wijnkaart is uitsluitend Italiaans. Wijnen uit diverse regio’s staan op de kaart. Afhalen van pizza en pasta is ook mogelijk! Dat deden we enkele weken geleden ook voor de verjaardagsparty van de zoon. Terwijl we wachten worden er op 20 minuten tijd 12 pizza’s bereid. Tijdens het wachten krijgen we nog een drankje waardoor de wachttijd er zo opzit. Verser kan het niet! Het terras zit vol en er heerst een gezellige drukte. Bij thuiskomt, we moeten 15 minuten rijden, steken we de pizza’s nog 4 minuten onder de grill. De smaak is zoals in het restaurant zelf. Wij tevreden en de zoon ook.

Villa belvedere
Villa belvedere

Traiteur Ruggeri in Schilde en Brasschaat

Sinds enkele jaren kan je ook bij traiteur Ruggeri (Stefano Ruggeri runt Villa Belvedere) in Schilde en Brasschaat terecht. De traiteurdienst verzorgt events en feesten tot 120 personen. In de winkel kan je streekproducten en Italiaanse gerechten kopen voor thuis. In Brasschaat wordt de zaak gecombineerd met een restaurant (geen pizza’s). We hebben deze zaak nog niet uitgetest maar dat zien we voor de toekomst wel gebeuren. Meer informatie: www.ruggeri.be.

p

Villa Belvedere
Gentseweg 377
9120 Beveren
03 755 02 39
Maandag en dinsdag gesloten
info@villabelvedere.be
www.villabelvedere.be
FB

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!