Voor 2 personen:

– 2 visfilets 150 g (kabeljauw, roodbaars, pangasius…)
– 1 rode ui
– 1/2 eetlepel rode currypasta (verkrijgbaar in Delhaize)
– 1/2 theelepel bruine suiker
– 85 ml kokosmelk
– 2 eetlepels maïsolie
– 1 limoen
– 60 g geraspte kokos

– Pel en versnipper de rode ui.
– Rooster de kokos in een pan zonder vetstof goudbruin (roer regelmatig om).
– Zet het vuur af en meng rode ui, currypasta, bruine suiker, kokosmelk en de olie onder de kokos.
– Neem 2 vellen aluminiumfolie en leg er de visfilets op en bestrijk met kokosmengsel.
– Pak de vissen in (niet te stevig).
– Bak de vis in ca 15 minuten onder de oven grill gaar en draai enkele keren om.
– Doe de pakjes open en laat nog even onder de grill kleuren.
– Snij partjes van de limoen en leg op de vis
Lekker met rijst

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!