Bosch VitaFresh pro

Bosch VitaFresh pro

Sla je groenten, fruit, vlees, vis en kaas meteen voor een hele week in? Dan is de kans groot dat er op het einde van de week voedingswaren in de vuilnisbak belanden omdat ze niet meer vers zijn of er verlept uitzien.

Hoe kunnen we ons steentje bijdragen in de strijd tegen voedselverspilling vroeg Bosch zich af. Om een grote voorraad verse voedingswaren extra lang vers te houden, ontwikkelde de Duitse fabrikant de VitaFresh pro. De nieuwe bewaartechnologie houdt vis, vlees, zuivelproducten, groenten en fruit aanzienlijk langer vers en smaakvol zodat je niets meer moet weggooien.

VitaFresh pro

De ‘Multidoor’ koelkast die Bosch dit voorjaar lanceert, is uitgerust met de nieuwste bewaartechnologie VitaFresh pro. Het geheim van een langere bewaring met behoud van vitamines en smaak zit in de perfect afgestemde combinatie van temperatuur en vochtigheid. De ‘droge’ en de ‘vochtige’ zone van VitaFresh pro houden verse voedingswaren tot drie maal langer vers in vergelijking met een klassieke koelkast. Om vlees, vis en zuivelproducten aanzienlijk langer vers te houden, zijn een lage temperatuur en droge bewaaromstandigheden met een lage vochtigheidsgraad een must. De specifieke omstandigheden in deze droge zone voorkomen bovendien geuroverdracht. De meeste groenten en fruit blijven veel langer vers bij een lage temperatuur in combinatie met een hoge vochtigheid. Afhankelijk van wat je in deze vochtige zone bewaart, stel je de knop in op de positie ‘fruit’, ‘groenten’ of ‘fruit en groenten’.

De aanbevolen verkoopprijs van de nieuwste Multidoor koelkast met VitaFresh pro-technologie van Bosch bedraagt 2.699,99 euro voor de inox versie ‘referentie KMF40AI20) en 2.999,99 euro voor de uitvoeringen met wit of zwart glazen front (referentie KMF40SW20 en KMF40SB20), inclusief btw en recupel.

Voor meer informatie:  http://www.bosch-home.be/nl/

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!