Lesieur ontwikkelde de oliën ISIO 4 en ISIO 4 Olive. Beide oliën blinken uit in hun ronde, verfijnde smaak. Perfect te gebruiken bij het bereiden van seizoensgerechten. Kenmerkend is het feit dat ze de originele smaak van de ingrediënten respecteren. De oliën zijn geschikt voor trage bereidingen op lage temperaturen, voor frituurbereidingen en voor koude bereidingen (bv. vinaigrettes). Met andere woorden de oliën zijn multifunctioneel en bevatten bovendien:
- Omega 3
- Omega 6
- Vitamine D
- Vitamine E
Wil je zelf aan de slag met deze topproducten?
Neem deel aan de wedstrijd!
Win een kookworkshop voor 2 personen bij Les Secrets du Chef.
- Like Meersmaak op Facebook
- Gebruik ISIO 4-olie Lesieur
- Zend je uniek recept (met foto) naar wedstrijd@meersmaak.be
- Doe dit tegen uiterlijk 15/6/2014.
Op 16/6 wordt de winnaar bekend gemaakt!
Ter inspiratie vind je hier alvast een lekker lenterecept: “Crumble van verse kaas met aardbeien en ISIO 4 Olive”.