Ik had nog nooit peterseliewortel gekocht maar deze past perfect in deze winter minestrone. Peterseliewortel heeft de smaak van knolselder. Stukje brood erbij en je hebt een ideale maaltijdsoep. Smakelijk!

  • 1,5 liter bouillon (kip)
  • 1 blik gepelde tomaten (in stukjes)
  • 100 g spek (blokjes)
  • 1 raap
  • 1 winterwortel
  • 1 peterseliewortel
  • ½ prei
  • gedroogde oregano
  • peper van de molen
  • zout
  • geraspte parmezaan
  • 2 x handvol kleine pasta
  1. Kuis de groenten en snijd in blokjes.
  2. Giet een scheutje olijfolie in een pot en stoof de groenten met het spek even aan.
  3. Giet er de bouillon en het blik tomaten bij.
  4. Kruid met oregano en peper.
  5. Laat 15 minuten koken.
  6. Kruid indien nodig bij met wat zout.
  7. Kook de pasta gaar en voeg toe aan de soep.
  8. Serveer met de geraspte parmezaan.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!