Voor 3 personen:

  • 500 gr witte kool
  • kaassaus (maak de helft)
  • currypoeder
  • peper en zout
  • olijfolie
  • gemalen emmentaler
  • paneermeel
  1. Verwijder de buitenste bladeren, snijd de kool in vier, verwijder het onderste harde gedeelte en snijd in reepjes.
  2. Doe een scheutje olijfolie in een kookpot, voeg de kool toe en kruid met currypoeder, peper en zout.
  3. Stoof even aan zonder kleuren.
  4. Giet er een glas water bij en laat afgedekt 10 minuten stoven.
  5. Maak ondertussen de kaassaus.
  6. Recept vind je hier maar maak de helft.
  7. Giet de kool af en meng er de kaassaus onder.
  8. Doe alles in een ovenschaal.
  9. Strooi er gemalen kaas en paneermeel over en laat gratineren onder de ovengrill.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!