• 1 kipfilet
  • 1 koffielepel vijfkruidenpoeder
  • 1 eetlepel donkere sojasaus
  • 1/2 eetlepel chilisaus
  • 200 g noedels
  • sesamolie
  • 1 eetlepel lichte sojasaus
  • 1/2 paprika (eender welke kleur) in reepjes
  • 1 ajuintje in stukjes
  • pijpajuin fijngesneden
  • een goed handvol sojascheuten (taugé)
  • 1 koffielepel maïszetmeel
  1. Snijd de kip in fijne reepjes.
  2. Meng vijfkruidenpoeder, donkere sojasaus en chilisaus onder de kip en laat 2 uur in de koelkast marineren.
  3. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking en verfris onmiddellijk onder koud stromend water, meng er wat sesamolie onder dit voorkomt het kleven.
  4. Meng het maïszetmeel onder de kip
  5. Doe een scheutje arachideolie in een wok en roerbak de kip.
  6. Voeg de paprika en ajuin en sojascheuten toe en roerbak.
  7. Kruid met één eetlepel lichte sojasaus.
  8. strooi er wat pijpajuin over.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!