• 1 kg wortelen
  • 250 ml kookroom
  • maiszetmeel
  • 1 bouillonblokje (kip)
  • peper 
  1. Schil de wortelen en snij in reepjes.
  2. Doe de wortelen in een pot samen met het bouillonblokje en 1/2 l water.
  3. Laat ca. 5 minuten onder deksel koken.
  4. Los 2 koffielepels maiszetmeel op in water.
  5. Voeg de room toe aan het kookvocht.
  6. Bind het kookvocht met het maiszetmeel tot op sausdikte.
  7. Je gaat niet al het maiszetmeel nodig hebben.
  8. Breng op smaak met peper.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!