Xavies’ Granovie

Niets lekkerder dan een gezond ontbijt met granola. Probleem is om lekkere en verse granola te vinden, zonder hem zelf te hoeven maken. Dat adres hebben we gevonden bij de webwinkel Xavies’. Xavies’ Granovie bestaat uit volle granen, pitten en zaden, gemengd met heerlijke smaakmakers en gezoet met agavesiroop (lage glycemische index). Deze basis wordt vervolgens gebakken in de oven tot krokante, geurige granovie. Het bakproces zorgt voor de heerlijke smaak van getoaste granen, zaden en noten. Onze bestelling staat daags nadien aan de voordeur.

Wie is Xavie?

Xavie begint enige tijd geleden het nieuwe jaar met het voornemen om gezonder te leven. Dat start ongetwijfeld met een gezond ontbijt. Na rondzoeken blijkt ze verknocht aan granola. Ze besluit deze ambachtelijk te maken en naar hartenlust te variëren met ingrediënten. Haar vrienden en onmiddellijk omgeving zien dat het goed is waardoor Xavie op grotere schaal begint te bakken. Uiteindelijk wordt de webwinkel geboren en levert ze ambachtelijke granola aan huis.

Varianten

 Xavie biedt 6 varianten aan:

 • Extra-Seeds: lijnzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten en sesamzaad
 • Nuts-Seeds: extra zaden, amandelnoten, hazelnoten en walnoten
 • Kokos-Kaneel: verrijkt met zonnebloempitten, pompoenpitten, kokos en kaneel
 • Amandel-Abrikoos: fruitige toets van gedroogde abrikozen en amandelen
 • Nuts-Chocolate: extra zaden en noten en heerlijke zwarte chocolade
 • Double-Chocolate: combinatie van noten, kokos, zwarte chocolade en cacao nibs

Elke variant bestaat uit granen, pitten en zaden maar heeft zijn eigen bijzondere samenstelling. De gemene deler is het feit dat elke variant artisanaal gemaakt is, met zorg geselecteerde ingrediënten bevat en met liefde voor het product is klaar gemaakt. Lekker knapperig, perfecte dosering van de zoetigheid en noten en zaden die je perfect ziet en proeft.

Wij kozen voor de varianten Extra-Seeds, Nuts-Seeds, Kokos-Kaneel en Nuts-Chocolate. Alhoewel al deze varianten lekker zijn, heb ik mijn favoriet: Nuts-Seeds. Voor de zoon is dat de variant Kokos-Kaneel.

Recept Granovie met rode vruchten

Op de website vinden we dit makkelijke receptje.

Ingrediënten
 • Gemengde rode vruchten (aardbeien, frambozen, bosbessen, braambessen
 • Natuur yoghurt
 • Limoen
 •  Xavies’ granovie nuts-seeds
 • Munt
Bereiding
 1. Verdeel de rode vruchten in ontbijtkommetjes.
 2. Besprenkel met wat limoensap.
 3. Voeg de yoghurt toe.
 4. Strooi de nuts-seeds granola over de yoghurt en werk af met een muntblaadje.

Presentatie

De verpakking van de granola is mooi en zorgt met een hersluitbare bovenkant elke dag opnieuw voor de nodige versheid. Een mooi etiket vertelt welke variant je voor je hebt. Op de achterzijde van het zakje vind je de ingrediënten en bewaartips terug.

Hoe bestellen?

Bestellen doe je online via: www.xavies.be. Op de website kan je ook enkele winkels vinden waar de granola zo te verkrijgen is. Zakjes zijn te verkrijgen vanaf 300g en de prijs start vanaf € 6,50/zakje. Vanaf 2kg is de levering gratis. Op de website vind je overigens enkele recepten om zelf aan de slag te gaan voor een gezond ontbijt of lekker tussendoortje.

 

Xavies’ Granovie
p

Xavies’ Granovie
Stationsstraat 78
8552 Zwevegem (Moen)
0032 472 56 26 44
info@xavies.be  www.xavies.be

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!