Niets zo lekker dan verse yoghurt met zelfgemaakte granola! Smakelijk!

Voor 2 personen:

  • yoghurt
  • 50 g havermout
  • 2 eetlepels heldere honing
  • 1 rijpe peer
  • 1 rijpe mango
  • 1 kiwi
  • 1 koffielepel rozijnen
  • 1 koffielepel pompoenpitten
  • 1 koffielepel zonnebloempitten
  • 1 koffielepel goji bessen
  1. Warm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de honing onder de havermout.
  3. Spreid de havermout uit op een bakplaat.
  4. Bak 10 à 15 minuten.
  5. Roer de havermout enkele keren om tot ze lichtbruin kleuren.
  6. Haal de geroosterde havermout uit de oven en laat afkoelen.
  7. Meng er de rozijnen, pompoenpitten, zonnebloempitten en goji bessen onder.
  8. Leg wat stukjes van het fruit  in een kommetje. Strooi er wat granola over.
  9. Giet er wat yoghurt over.
  10. Schik er terug wat van het fruit en granola over en giet er wat yoghurt over.
  11. Werk af met fruit en granola.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!