Yufka vindt je in de Turkse supermarkt, het zijn dunne deegvellen op basis van tarwebloem, water en zout. Je kan ze in de oven of de frituur bakken.

  • Yufka vellen
  • 400 g gehakt
  • 300 g diepvries bladspinazie
  • 2 teentjes look
  • zout
  • peper
  • eigeel
  1. Bak het gehakt aan en prak fijn met een vork.
  2. Voeg spinazie en look toe, bak nog even mee.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Vul er de yufka blaren met en vouw dicht.
  5. Bestrijk de Yufka’s met eigeel.
  6. Bak af in een voorverwarmde oven van 220°c in ca 20 minuten.

Lekker met paprika-tomatensaus

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!