In mei 2020 wilde ik met een aantal vriendinnen op weekend gaan naar een woning van Ardennes-étape. Omwille van corona is dit weekendje uitgesteld naar een later moment. Begin mei 2020 was het nog niet toegelaten in beperkte kring in eigen land op vakantie te gaan. Nu kan dat weer wel! En maar goed ook! Wist je dat Ardennes-étape ‘summer deals’ heeft gelanceerd? Hierbij worden elke dag beschikbare vakantiehuisjes op hun FB-pagina in de spotlight gezet. Een staycation dan maar dit jaar om vanuit ons huis het eigen land te gaan verkennen. Lees er hieronder meer over.
Wat is Ardennes-étape?

Ardennes-étape is dé specialist op vlak het online verhuur van vakantiehuizen in de Ardennen. Hun beste troef is het aandachtig selecteren van kwaliteitsvolle vakantieaccommodaties. Of het nu gaat om een chalet, een luxevilla of een buitengewoon verblijf … Er is genoeg voor elk budget en voor eenieders smaak. Aangezien veel mensen last minute op zoek zijn naar een leuk verblijf heeft Ardennes-étape ‘summer deals’ opgezet. Deze deals zetten vakantiehuisjes in de verf die zijn vrijgekomen voor juli en augustus – voilà: vakantie gered in enkele clicks!

Naar de Ardennen? Ja, maar waar?

Hoewel de Ardense natuur zijn gelijke niet kent als vakantieoord, wordt de ervaring pas echt magisch als je ook het juiste vakantiehuis gevonden hebt. Dé referentie voor een geslaagd verblijf is Ardennes-étape, leider in de verhuur van vakantiehuizen in de Ardennen. Het kantoor in Stavelot heeft niet minder dan 1.800 huizen in de portefeuille, de authentieke Ardense sfeer huur je er zo maar bij! Niet voor niets luidt het credo van het bedrijf “elke vakantieganger niet enkel een onvergetelijk verblijf, maar ook een echte ervaring bieden”. En dat houdt in verkennen, delen en genieten – van de schoonheid en de levenskunst van de Ardennen

De vakantiehuizen van Ardennes-étape bevinden zich voornamelijk op rustige plekjes in kleine dorpjes. De mooie leefruimten en de omgeving staan garant voor een aangenaam verblijf in goed gezelschap. Toppers van het programma deze zomer zijn ontbijten met zicht op de ontwakende natuur, buitenactiviteiten met de kinderen, aperitieven op het terras en barbecueën in de ondergaande zon. De zorgvuldig ingerichte en perfect uitgeruste vakantiehuizen van Ardennes-étape lenen zich tot elk initiatief.

Vijf redenen om een vakantiehuis te huren bij Ardennes-étape

  1. Nabijheid: Eén derde van de Belgen wenst voor zijn vakantie binnen een straal van 200 kilometer te blijven. Dat komt goed uit: de Ardennen liggen op minder dan twee uur rijden.
  2. Veiligheid: In deze exitperiode zit je in een vakantiehuis perfect in je eigen bubbel en kun je alle Covid-19-veiligheidsmaatregelen moeiteloos respecteren.
  3. Echt vakantiegevoel: Om van je vakantie een echte droomervaring te maken hebben we een uitgebreide keuze vakantiehuizen, van boomhutten en niet-alledaagse adresjes tot villa’s met wellness en authentieke chalets.
  4. Budget: Er zijn niet alleen luxehuizen. Ardennes-étape heeft een ruim aanbod in verschillende prijsklassen waarin iedereen zijn gading zal vinden.
  5. Gezelligheid troef: Verzamel je bubbel en trek erop uit. Want het is in goed gezelschap dat je de beste momenten beleeft.

Inspiratie nodig?

Meer inspiratie, de mooiste plekjes van de Ardennen, je toekomstige hotspots en nog veel meer adviezen en adresjes vind je op de blog van Ardennes-étape.

Photo credits: ©Ardennes-étape

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!