Morgen gaat de

schoolpoort open, dus bakken we zelf koekjes voor in de brooddoos. Er staat al een chocolade koekjes recept op de blog, maar dit is een ander recept.

Nodig:
-250 gr bloem
-100 gr suiker
-snuifje zout
-75 gr malse boter
-2 eieren
-wat bakvaste chocoladedruppels

Hoe deze koekjes bakken:

Doe de bloem in en kom en meng met het zout en suiker, meng de eieren en de boter er doorheen, kneed het deeg, meng de chocoladedruppels er door, rol het uit op een met bloem bestoven werkplank 1 cm dik, en steek ze uit met een vormpje, bak de koekjes op 180 graden in ongeveer een kwartier goudbruin.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!