Snel klaar recept:

Voor 2 personen:

  • 250 g kalkoen filet
  • 1/2 koffielepel “red curry pasta”
  • 1 blikje kokosmelk (165 ml)
  • 1 koffielepel vissaus
  • 2 pijpajuintjes
  • 1/2 ajuin
  • 1/2 groene paprika
  • 1/2 koffielepel maizena
  • arachideolie
  1. Snijd de kalkoen in reepjes of blokjes.
  2. Versnipper de ajuin.
  3. Snijd de paprika in stukjes.
  4. Snijd ringetjes van de pijpajuintjes
  5. Doe een scheutje arachideolie in een pan, bak de kalkoen goudbruin.
  6. Voeg de ajuin en paprika toe, laat even mee stoven zonder kleuren.
  7. Giet de kokosmelk + 1 kokosblikje met water bij het vlees en de groenten.
  8. Voeg red curry pasta en vissaus toe, laat even opkoken.
  9. Los de maizena op met een beetje koud water en bind de saus.
  10. Voeg de pijpajuintjes toe en laat nog even pruttelen.
  11. Kruid bij indien nodig met vissaus en/of red curry pasta.

Lekker met pilaf rijst

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!