Voor 4 personen:

Gebruik je echte kippenbouillon? Dan laat je het bouillonblokje + water voor wat het is.

  • 250 g rijst
  • 500 ml water of kippenbouillon
  • 1/2 blokje kippenbouillon
  • boter
  • 1 versnipperde ajuin
  • bakpapier
  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Smelt wat boter in een pot die in de oven kan.
  3. Stoof de versnipperde ajuin.
  4. Doe er de rijst bij en bak glazig.
  5. Voeg er het water of de kippenbouillon bij.
  6. Doe er het bouillonblokje (1/2) bij en laat even aan de kook komen.
  7. Zet de pot in de oven en dek af met bakpapier.
  8. Laat in 20 minuten gaar worden.
  9. Laat nog 5 minuten rusten zonder bakpapier.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!