De Baby Box

Met de baby box richt bamix zich op een nieuwe markt. Vele (groot)moeders kochten een bamix om de voeding van hun (klein)kind met zorg te bereiden. De bamix werd van generatie op generatie doorgegeven. Dit jaar besloot bamix om met deze verhalen aan de slag te gaan en ontworpen zij de baby box, speciaal voor babyvoeding.

Voor het eerst samen aan tafel zitten…Volgesmeerde gezichtjes, smeersel in de haren, op de vloer, tegen het plafond – eigenlijk overal. Voor u en uw kind breekt nu een spannende, grappige en leerrijke tijd aan.

Zelfgemaakte babyvoeding is niet alleen goedkoper en gezonder, maar zorgt bovendien ook voor meer afwisseling. U weet precies wat uw baby eet. Geen verborgen zout of suikers. Enkel de door u uitgekozen ingrediënten. Uw kindje krijgt precies datgene wat hij of zij op dat moment nodig heeft. Uw baby vindt het waarschijnlijk ook lekkerder. Ontdek samen welke smaakcombinaties de favoriet zijn van uw baby.

Elke dag het eten voor je baby bereiden, is een intensieve taak. Het is daarom handig om een bamix in huis te hebben, die je helpt om de taak snel en goed uit te voeren. De intensieve, persoonlijke zorg die u aan de voeding van uw kind besteedt, versterkt jullie band. Uw kind merkt dat zijn voeding met liefde werd bereid. Als dat geen geweldige manier is om uw baby te voeden!

  • Speciaal voor babyvoeding
  • Het ideale cadeau voor jonge gezinnen
  • Voor meer dan enkel babyvoeding
  • Aantrekkelijk, modern design
  • Kwaliteitsproduct met opgebouwd imago
  • Duurzaam product: onderdelen passen op elk model, ongeacht de ouderdom, steeds herstelbaar
  • 10 jaar motorgarantie

Advies verkoopprijs: € 189,00 inclusief BTW

In 1954 ontwierp bamix de eerste staafmixer in Zwitserland. De uitvinder, Roger Perrinjaquet, wou een zo compact mogelijk toestel op de markt brengen, dat alle andere keukentoestellen zou kunnen vervangen, om meer plaats te creëren in de keuken. Nog steeds worden de producten van bamix met veel zorg in Zwitserland gemaakt. Ze zijn bijzonder zuinig en stil in gebruik, maar toch zeer krachtig.

bamix vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop u jarenlang kunt rekenen. Oude onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd. Een bamix van 60 jaar oud kan dus nog steeds gebruikt worden met de nieuwe accessoires. Eens je deze kleine sous-chef leert kennen, is de liefde ‘never-ending’. Dat mag je letterlijk nemen, want met 10 jaar motorgarantie en de garantie op vervangbare onderdelen, kan uw bamix nog na jaren gebruik hersteld worden.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!