Met de lancering van het allerlaatste nieuwe waterfiltersysteem van BRITA, de fill&enjoy Flow, heeft BRITA de handen in elkaar geslagen met het Belgisch merk MiniMarieTea. Samen richten ze zich op kids en hun families en bieden ze zowel de meest functionele als lekkerste oplossingen aan om kinderen meer water te doen drinken. Middels 4 lekkere theesmaken en een BRITA systeem
heeft iedereen steeds optimaal en lekker drinkwater in grote hoeveelheid in huis.

Isabelle Moussiaux is ambassadrice van BRITA 

Creatief brein achter deze allereerste kinderthee is Isabelle Moussiaux. MiniMarieTea wil gezinnen en meer specifiek kinderen aanzetten om meer water te drinken op een leuke en gezonde manier door er bijvoorbeeld MiniMarieTea aan toe te voegen. Zij ging niet enkel op zoek naar de lekkerste manier om kinderen zowel koude als warme thee te doen drinken, maar zij gelooft tevens in het concept van gefilterd water. In tegenstelling tot het gebruik van flessenwater, wil Isabelle haar steentje bijdragen tot een betere wereld en vindt dan ook dat gefilterd BRITA water niet alleen het lekkerste water biedt, maar tevens een ecologische en economische oplossing biedt als basis voor haar kinderthee. Want smaakvol en kwaliteitsvol water is ongetwijfeld de sleutel tot lekkere thee.

BRITA gefilterd water en MiniMarieTea, de lekkerste kinderthee ooit!

MiniMarieTea is de allereerste kinderthee ooit. Het merk heeft maar één doel voor ogen : een gezondere levensstijl ontwikkelen voor kinderen. De 4 blends zijn kruideninfusies, geheel theïne-vrij en dus super gezond voor iedereen.
De smaken van MiniMarieTea zijn Marie Brown (rooibos en kaneel), Marie Red (rozenbottel), Marie Green (Moroccan mint) en Marie Blue (kamille). Het leuke aan deze kruideninfusies is dat de thee zowel koud als warm kan worden gemaakt. Daarenboven neemt het water de mooie kleur van de kruiden over. Het is een klein beetje magie in eender welk kopje of bekertje!

BRITA gefilterd water

Met BRITA gefilterd water maak je de lekkerste en helderste thee! Het kalklaagje dat dikwijls voortroebel water zorgt verdwijnt dankzij de BRITA Maxtra + die kalk uit het kraanwater filtert. Verder zorgt BRITA ervoor dat geur- en smaakverstorende stoffen zoals chloor uit leidingwater worden gefilterd. Zo bekomt men een heerlijk neutraal smakend water waarin het aroma van thee zich optimaal kan ontwikkelen.

Meer informatie

De BRITA fill&enjoy Flow is verkrijgbaar voor 49,95 euro (adviesprijs) in de winkel of in de eigen webshop van BRITA: www.thinkyourwater.com
De MiniMarieTea’s zijn verkrijgbaar vanaf 4,95 euro voor een doosje met 12 theebuiltjes in onder andere Bio-Planet en in de webshop www.minimarietea.com.

BRITA

BRITA Meersmaak

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!