BRITA fill & enjoy Marella

Blauw, groen en bessenrood, het kleurenpalet van de BRITA fill&enjoy Marella waterfilterkannen, werd niet zomaar samengesteld. Niet alleen zijn deze kannen een leuke blikvanger in elke interieur en op elke tafel, ze staan tevens synoniem voor de betekenis achter elke gekozen kleur. Blauw is de kleur van de hemel. Het is een verkoelende kleur, die vrede en rust geeft. Groen is de kleur van de natuur en van vernieuwing. Het brengt onze energie in balans. En het door BRITA gekozen bessenrood sluit goed aan op de huidge urban jungle-trend en doet denken aan tropische bloemen en vruchten. Niet verwonderlijk dat een artiest als Daniël Ost en zijn dochter Nele hier heel veel inspiratie in konden vinden. Zij ontwerpen ’s werelds mooiste en meest spectaculaire bloemenkunstwerken, werden door CBS News benoemd als “the world’s leading flower designers”, en wilden de BRITA fill&enjoy Marella kannen op hun manier voorstellen.

Kunstwerk

Daniël en Nele Ost werken met het mooiste van wat de natuur te bieden heeft en geven het terug onder de vorm van “ephemeral” en sublieme kunstwerken. Hun creaties zijn tot in het kleinste detail krachtig, vol emotie en uniek. Van 12 tot en met 15 oktober is een uniek bloemenkunstwerk van de hand van Daniël & Nele Ost te bewonderen in Wijnegem shopping. Een primeur waarbij de kunstenaars voor het eerst zwevende bloemen integreren in hun ontwerp, dankzij een techniek die zij zelf hebben ontwikkeld. Het kunstwerk staat helemaal in het teken van de nieuwe BRITA fill&enjoy Marella kannen die hen inspireerden om te werken met de spetterende kleuren van de nieuwe Marella’s en om te onderlijnen dat water de essentie is van alle leven.

Zo ontstond het idee om hoge transparante plexi buizen te vullen met water en prachtige Vanda orchideeën in de kleuren van de kannen. Wat het kunstwerk zo uniek maakt zijn niet alleen haar esthetische kenmerken, maar ook en vooral de techniek die Daniël en Nele Ost hebben toegepast om de orchideeën niet te laten drijven op het water, maar deze te laten zweven in het water.

De limited edition Marella met het MAXTRA+ filterpatroon is vanaf oktober verkrijgbaar in de winkel aan 21,50 euro.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!