Inspiratie deed ik op uit het prachtige kookboek “Koken met vis uit blik” , één van mijn lievelingskookboeken 2014.

Crostini met zongedroogde tomaten en sardines

Voor ca. 14 crostini’s

  1. Schep de helft van de tomaten uit het blik en laat uitlekken.
  2. Snijd in kleinere stukjes.
  3. Doe een eetlepel van de zonnebloemolie (uit het blik zongedroogde tomaten) in een potje en stoof de ajuin 15 minuten, zonder kleuren.
  4. Voeg de tomaten toe en laat een 5-tal minuten meestoven.
  5. Meng er de basilicum onder en kruid met peper.
  6. Zet van het vuur en laat afkoelen.
  7. Laat de sardines uitlekken in een vergiet en prak ze fijn met een vork.
  8. Snijd het stokbrood in sneetjes.
  9. Besprenkel met wat zonnebloemolie.
  10. Bak ze goudbruin onder de grill.
  11. Garneer de crostini’s met het tomatenmengsel, sardines en enkele krullen parmezaan.
  12. Bestrooi met bieslook.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!