Logo Novasol

Een droom van een vakantiehuis via NOVASOL

Een reisbestemming kiezen is niet altijd eenvoudig! Al snel ben je geneigd de reguliere vakantiebestemmingen te kiezen. Wij hoorden veel goeds over het vakantieland Denemarken en boekten er een droom van een vakantiehuis bij NOVASOL in het Oosten van Denemarken om er onze zomervakantie 2016 door te brengen. Een keuze die we niet beklagen! Het was één van de beste zomervakanties ooit. Daarom besluiten we opnieuw een vakantiehuis te boeken voor half november 2017. Deze keer voor een weekendje weg in Manhay (provincie Luxemburg).

Wie is NOVASOL?

Meer dan 45 jaar geleden werd het toenmalige Nordisk Ferie, opgericht. Deze organisatie begon met de verhuur van vakantiehuizen in Noorwegen. Van een regelrechte “one-man-show” vanuit een kelder in de stadswijk Nørrebro te Kopenhagen, groeide het bedrijf uit tot de grootste aanbieder van vakantiehuizen, nu NOVASOL genaamd.

NOVASOL is vandaag de dag een internationaal concern met dochterondernemingen in vele Europese landen, talrijke servicebureau´s in de geliefde vakantiegebieden en tevens meer dan 400 bekwame en enthousiaste medewerkers. NOVASOL is onderdeel van RCI Vacation Rental Network/ Wyndham Worldwide.

Al meer dan 45 jaar staan de volgende kenmerken centraal: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. NOVASOL onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met een optimale, persoonlijke service en geloofwaardigheid. Daarom is voor NOVASOL een vertrouwensvolle samenwerking met onze huiseigenaren zeer belangrijk om zo de kwaliteit van onze vakantiehuizen te kunnen waarborgen. Het motto is dan ook: “U krijgt wat wij u beloven – en het liefst nog ietsje meer!” Bron: www.novasol.be

Een droom van een vakantiehuis

Ons vakantiehuis Les Brumes is gelegen in Manhay, op maar enkele kilometers van Baraque de Fraiture, een van de hoogste punten van de Belgische Ardennen. De woning wordt als volgt omschreven:

Het gebouw stamt uit 1637 en is volledig verbouwd tot een comfortabel vakantiehuis. Het vakantiehuis is mooi licht en met een oppervlak van 350 m2 onwaarschijnlijk ruim. Het op het zuiden gelegen terras van 150 m2 ligt beschut, zodat u er vanaf het vroege voorjaar tot laat in het najaar van kunt genieten. Tussen de woonkamer en de eetkamer is een dubbele openhaard aangebracht, zodat u vanaf beide plekken kunt genieten van de zalige warmte. Dit vakantiehuis is uitgerust met wellnessfaciliteiten. Voor paardenliefhebbers bestaat de mogelijkheid een eigen paard mee te brengen. De eigenaar van dit vakantiehuis heeft paardenboxen en weilanden in de directe omgeving. Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. De heuvelachtige en zeer bosrijke omgeving leent zich schitterend voor mountainbike en andere sportieve fietstochten, ritten te paard of prachtige wandelingen. Voor uitstapjes zit u heel centraal: in een half uurtje met de auto bent u in Durbuy, La Roche-en-Ardenne, Malmédy, de grotten van Hotton of Remouchamps, de watervallen van Coo en Plopsa Coo.

De prijs voor een lang weekend van vrijdag tot maandag bedraagt € 640,00. Voor bedlinnen wordt € 8,00/per persoon aangerekend. Energieverbruik wordt geschat op € 40,00/dag. We kijken er alvast naar uit en bloggen later over onze ervaringen! Wil je onze belevenissen in Denemarken nalezen? Dat kan hier.

Wil je zelf een vakantiehuis huren of kijken naar het aanbod van NOVASOL? Boeken voor 2018 kan al met vroegboekkortingen.

p

NOVASOL België
0032 3 322 04 04
novasol@novasol.be
www.novasol.be

NOVASOL Nederland
0031 13 46 777 30
novasol@novasol.nl
novasol@novasol.nl

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!